Intenzív kezdő kubai salsa hétvége Nyíregyházán 01.27-28.

2017 Január 27-28-án, péntek-szombati napokon, intenzív kubai salsa tanfolyamot tartunk Nyíregyházán. Várunk minden kezdő, újrakezdő vagy az alapokat gyakorolni kívánó érdeklődőt! 

Mit kapsz ha eljössz? 

 • Napi 2 órányi salsa óra, jól felszerelt tükrös táncteremben, azaz összesen 4 teljes óra.
 • Ez a két nap teljesen előlről azaz 0 tudásszinttől kezdi és a két nap alatt körülbelül másfél hónapnyi kubai salsa tananyagot (a hagyományos heti rendszerességű tanfolyami keretek között tanultakhoz viszonyítva) nyújt számodra, melyet helyszínen magyarázattal, gyakorlással és tánccal rögzíthetsz, gyakorolhatsz be, ilyen intenzív formában.
 • A  két nap nem megterhelő, inkább szórakoztatva tanít, és kellemesen elfáraszt. Barátságos légkörről és minőségi oktatásról felkészült tanárunk és asszisztensünk gondoskodik - te már csak egy nagy mosolyt és nyitottságot kell hozzáadj!  ;)  
 • A hétvégét követően (és némi ismétléssel, gyakorlással) kényelmesen végig tudsz majd táncolni egyedül is egy a szintednek (kezdő) megfelelő tempójú kubai salsa zenét az alapvető itt megtanult figurákkal - akár már egy buliban is próbálkozhatsz eztán! ;) 

Hol fejlődhetsz utána tovább? 

 • Az intenzív tanfolyamot elvégző diákoknak lehetőségük van becsatlakozni jelenlegi kezdő nyíregyházi csoportunkba, így rendszeresen járhatsz pénteki óráinkra, és fejlesztheted a két nap alatt megszerzett alap tudásod!

Neked ajánljuk rendezvényünk, ha:

 • Szeretnéd  két nap leforgása alatt elsajátítani a kubai salsa alapjait:
  Ez a két nap 0-ról kezd és a két nap alatt körülbelül másfél hónapnyi tananyagot  nyújt számodra, melyet helyszínen tánccal gyakorolhatsz be, intenzív formában. 

 • Ha újrakezdő vagy:
  Korábban kezdő szinten jártál táncolni, de  - bármilyen oknál fogva -  abba kellett hagynod, és emlékeid, tudásod megkoptak, esetleg nem volt alkalmad gyakorolni,szeretnéd felfrissíteni tudásod.

 • Ha kezdő -középhaladó netán haladó táncos vagy, aktívan táncolsz (akár más iskolákban is) de eddigi tánctudásod alapjait kissé  hiányosnak érzed. pl.: nem vagy biztos a ritmusban, az alaplépésekben, vagy ezek összehangolásában, gondod van az alapvető figurákkal és szeretnéd átismételni az alapokat, és alap figurákat vezetett formában.
  Ha kezdő vagy a középhaladó szint elején jársz, vagy szeretnéd megerősíteni alap tudásod, melyre a teljes táncod épül, tökéletes lehet ez a hétvége neked is. Magasabb szinten is hasznos lehet az alapok részletes áttekintése, gondolj csak bele,  a legtöbb profi táncos is órákat tölt az alaplépések tökéletesítésével... te miért ne tehetnéd meg ugyan ezt, ugyan ilyen profi hozzáállással, hisz szeretsz táncolni és szeretnéd jól csinálni,  igaz ?! ;)  

 • Ha csatlakoznál jelenlegi kezdő csoportunkhoz, de nem iskolánk diákja voltál eddig:
  Minden iskola kicsit másként tanít, más stílust és oktatási módszert képvisel, sokszor a figurák és lépések is eltérnek, nem csak névben, technikailag is vannak variánsok. Akik más iskolából érkeznek hozzánk, bizony nehézkes lehet eleinte belecsöppenni egy már összeszokott csoportba, és egy számukra szokatlan figurális és alaplépés tudást átvenni, a stílusról nem is beszélve - ebben is segíthet ez a 2 nap, nem biztos, hogy újdonság, de az biztos, hogy más élmény, és mélységű ismeret anyaggal fogsz távozni az eddigiekhez képest! ;)  Mi a kubai salsa azon ágát képviseljük, akik autentikusabb irányzatot próbálnak a mindennapi, európai táncoktatásba csempészni,  immáron 12 éve - Nyíregyházán pedig 2008 óta vagyunk jelen. Mi évről-évre kubai oktatóktól és profi kubai folklór táncosoktól tanulunk, ezt a tudást adjuk tovább diákjainknak, így bizton állíthatjuk, megéri ezt a szemléletet és ismeretet is elsajátítani a populárisabb hazánkban kedvelt és oktatott salsa stílusirányzatok mellett is!  

Hogyan jelentkezhetek a hétvégére? 

Jelentkezni lehet előzetes regisztrációval vagy  a helyszínen.
A 01.25-ig előzetesen regisztrálók a két napos intenzív kurzuson kedvezményesen vehetnek részt!  

Előzetes regisztráció az intenzív kurzusra: Kattints a jelentkezés gombra és töltsd ki az űrlapot:

Képtalálat a következőre: „regisztráció”
alternatív link 

Áraink

 • 01.25-ig történő előzetes jelentkezéssel / regisztrációval : 6000 Ft / fő 
 • 01.26-tól illetve helyszíni jelentkezéssel: 8000 Ft / fő.

Befizetés: helyszínen, illetve rendszeres pénteki óráinkon lehetséges (01.20-án a tanfolyam helyszínén 18h-tól).  

Jelentkeztél?  Szuper! Nincs is más dolgod, mint jelenj meg a tanfolyamkezdés előtt negyed órával, és fizesd be a részvételi díjat!
Ha még nem táncoltál soha nálunk, és nem előzetesen jelentkeztél a tanfolyam díjon kívül el fogjuk kérni neved, e-mail címed is. Az adataid harmadik fél számára nem adjuk ki! E-mail címedre segítendő fejlődésed, a kurzussal, kurzusokkal kapcsolatos információkat küldünk  hírlevélben melyről tetszés szerint leiratkozhatsz a jövőben.

Helyszín

Nagy Imre tér 1. Korzó üzletház II. emelet I.terem

Időpont:

2017.01.27. péntek 18:00-20:00
2017.01.28. szombat 18:00-20:00 Mindkét nap 17:45-től várunk benneteket!  

Mit hozz magaddal?

A teremben a váltócipő használata kötelező!  Kezdő szintű táncosoknak e mellett kérjük a hölgyek esetében is a lapos talpú sportcipő vagy balerina cipő használatát!
Ruházat: pamut ruházatot javaslunk, kényelmes, szellős... lehet, hogy meleged lesz! :)
Folyadék: mi mindenképp az ásványvizet javasoljuk!
Szőlőcukor, vagy gyümölcs: ha hajlamos vagy a szédülésre, esetleg keveset ettél aznap  ;)  

Kérdésed lenne? 

Írj az info@salsafuerte.hu címre, vagy jelezd csatlakozási szándékod telefonon. 

Csatlakozz facebook eseményünkhöz, hogy mihamarabb értesülj a friss információkról! > Intenzív kezdő kubai salsa hétvége Nyíregyházán

 

TOP