Áraink

Kedves Táncosunk! 

Iskolánkban tanóráinkat napi jegy vagy bérlet megváltásával és érvényesítésével látogathatjátok. Áraink az alábbi táblázatban olvashatóak.

ÁRAINK

 Megnevezés

 Alkalom

Érvényesség

Ár

Megjegyzés

havi bérlet 4 5 hét 4800 Ft/fő

 

A bérlet névre szóló, át nem ruházható sorszámozott;
Érvényesítést követően a karszalag viselése kötelező a részvétel alatt

 

 napi jegy 1 adott alkalomra szól 1500 Ft/fő

 

Megváltást követően a karszalag viselése kötelező az órai részvétel alatt.

 

>> Bérlettel kapcsolatos jogosultságok és szabályok <<

Bérlettel kapcsolatos jogosultságok és szabályok

Kedves Táncosok!
FONTOS TUDNIVALÓK A HAVI BÉRLETTEL KAPCSOLATBAN - Kérjük, figyelmesen olvasd végig!
 1. Kinek ajánlott a bérlet váltás: Azon diákjainknak javasoljuk a bérlet használatát, akik minden héten, rendszeresen tudnak órára járni, mert ez esetben lesz számotokra kedvezőbb a bérlet,  mint a napi jegy megváltása. Mi így honoráljuk, hogy rendszeresen és hosszabb időtartamra bizalmat szavazol nekünk: bérlettel alkalmanként 300 Ft-al kedvezményesebben, 1200 Ft/alkalom vehetsz részt óráinkon (mindez napi jeggyel 1500 Ft/fő/alkalom lenne).
 2. A bérlet ára: Jelenleg 4800 Ft /fő az érvényes bérlet árunk (érv. visszavonásig).
 3. A bérlettel lejárható alkalmak száma: jelenleg 4 alkalmas bérletünk vásárolható meg. 
 4. A bérlet felhasználási időtartama: első felhasználástól (vásárlás napja) számított 5 hét. Így 1 alkalommal tudsz hiányozni, ha úgy alakulna (betegség, munka, család, más program ). A bérleten az érvényesség helyén az a dátum kerül feltüntetésre, mely napon még felhasználható a bérleted.
 5. A bérlet felhasználója: A bérlet 1 személy számára váltható ki, névre szóló, másra át nem ruházható, sorszámozott!
 6.  A bérlethez köthető további jogosultságok:
  a.) A bérlet felhasználásával a saját órádon kívül az alsóbb szintek óráin ingyenesen részt vehetsz, ugyan azon a napon, vagy más városban, ugyan azon a héten - de ehhez érvényesíteni kell legalább 1x a bérleted egy héten!
  b.) A bérlet 1 héten 1x kerül érvényesítésre, így ha te 5 napon más-más városokban szeretnél részt venni az óráinkon , akkor csak 1x kell azt érvényesítened.

 7. Vigyázz bérletedre! A bérletet az átadást követően a te tulajdonod. Külön nem dokumentáljuk a személyek és a megvásárolt bérlet sorszámának összetartozását, így ha elhagynád, nem tudjuk érvényesíteni a fent maradt alkalmaid! Vigyázz rá, hogy ne veszíts alkalmat és így anyagilag ne érjen kár!
 8. Bérlet érvényesítése: Kérjük érvényes bérleted minden órára hozd magaddal. Az óra megkezdése előtt 15 perccel annak kezdetéig az asszisztensek mutasd be, hogy azt érvényesíthesse. Ekkor ő az egyik szabad, fel nem használt alkalomra bejegyzi az aznapi dátumot, és feljegyez az óralapon a bérleted számát, jelezvén hogy az órán a bérleteddel jelen voltál.
  Az órai jelenléted ezen felül karszalaggal jelezzük, melyet az érvényesítést követően a csuklódon helyezünk el, kérjük a szalagot óra végeztéig tartsd fent a csuklódon - az oktató és az asszisztens is ez alapján láthatja, hogy érvényesítetted bérleted, vagy napijegyet váltottál.
 9. Otthon felejtett bérlet: Ha érvényes bérleted van, de véletlen otthon felejtetted, jelezd az asszisztensnek, ő felírja a neved az óralapra, és a következő héten lehúzzuk az alkalmat.
 10. Lejárt bérlet: Amennyiben bérlet lejár, az asszisztensek azt már nem fogadják el, így az esetlegesen bent maradt, felhasználatlan alkalmakat elveszíted. A bérlet ekkor visszavonásra kerül, az asszisztens jelzi, hogy lejárt a bérleted, kihúzza az üresen maradt rublikákat!
 11. Bérlet hosszabítási kérés: Előfordulhat az életben olyan eset, amikor önhibádon kívül nem tudsz részt venni az órán, vagy már előre látható, hogy több mint 1 alkalmat vagy kénytelen hiányozni, így a bérletből mindenképp veszítenél alkalmat. Abban az esetben ha előre láthatóan nem tudsz megjelenni, vagy baleset/elhúzódó betegség következtében több hétre lesérültél/lebetegedtél  (kérjük azonnal jelezd, ne a felgyógyulás után), és ha ezek következtében hiányzásod nem fér bele az 1 hiányzási lehetőségbe, még nem veszett el az összes alkalmad ha jelzed nekünk! 

  Ha élnél bérlet hosszabítási kéréssel, írj az info@salsafuerte.hu címre a hiányzást megelőző legalább 1 héttel, bérlet hosszabbítási kérés témában.
  A  levélbe írd bele a neved, a városod, a bérleteden szereplő sorszámot, és lejárati dátumot, hogy hány felhasználatlan alkalmad maradt, valamint a kérés okát: miért nem fogsz tudni menni az órára, miért kéred a hosszabítást. INDOKOLT ESETBEN, és időben történt jelzés esetén ezt elfogadva MAXIMUM 1 alkalmat tudunk még hosszabítani dátum szerűen a bérleteden.
  Baleset/kórház tartós betegség időben történt jelzése esetén egyéni elbírálás és hosszabbítás lehetséges. A hosszabítási döntésről válasz levélben értesítünk, téged, és városod asszisztensét is.

  FIGYELEM! Utólagos jelzést, hiányzás esetén, nem tudjuk elfogadni a hosszabbítási igényt, kérést.

Reméljük ez a kis összefoglaló hasznos információkkal szolgált neked is, és elkerülhetőek ezáltal a félreértések, kellemetlenségek. Szabályaink az elmúlt 12 évben érvényben voltak, és vannak, visszavonásig érvényesek.

Kérdéseddel bátran fordulj hozzánk, tanárainkhoz, asszisztenseinkhez vagy elérhetőségeink bármelyikén.
Email címünk: info@salsafuerte.hu címen,
Telefonszámunk: +36 (70) 427 7211
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/salsafuertetanc/

TOP