XV. SALSA CON CORAZON TÁBOR

I. SAVARIA SALSA FESZTIVÁL részvételi díjak

Kedves táncosok!

A SAVARIA SALSA FESZTIVÁL rendkívül gazdag programajánlattal várja az érdeklődőket.

Természetesen megtehetitek, hogy a teljes programra jelentkeztek és azt is, hogy csak a Nektek leginkább tetsző workshopokra jöttök. A lényeg, hogy jól érezzétek Magatokat és maradjon energiátok az esti fergeteges bulikra is. Mivel Szombathely, egyes vidéki városainktól jóval távolabb esik, mint Budapest, külön kedvezményekkel szeretnénk megtisztelni a távolabbi városokból érkezőket. Minden 100 km után, 5 % kedvezményt nyújtunk az adott csomag árából. Miskolci, debreceni, nyíregyházi tanítványaink például 20 % kedvezményt kapnak, de ezt a kedvezményt biztosítjuk a Szegedről érkezőknek is, noha ők "csak" 395 km-re laknak a fesztivál helyszínétől :)

A fesztivál teljes részvételi díja: 7000 Ft (full pass) Ezzel gyarkolatilag minden workshopon részt vehettek és a pénteki és szombati bulikon is. Ez az ár kedvezményes ár, november 13-ig történő jelentkezés és befizetés esetén érvényes (ezt követően az ár 8500 Ft)!

 

A workshopok ára, ha mindössze egy workshopon szeretnél részt venni:

Salsa Fuerte Rueda Klub workshop: 4000 Ft (90 perc felelevenítő, felzárkóztató óra + 2 x 60 perc rueda de casino óra)

Ladies' style workshop: 3000 Ft (2 x 60 perc)

Mens'style workshop: 3000 Ft (2 x 60 perc)

Salsa páros tánc workshop: 3000 Ft (2 x 60 perc, figurák és sorok, salsa partnerwork)

Afro workshop: 1500 Ft (1 x 60 perc)

Reggaeton workshop: 1500 Ft (1 x 60 perc)

 

Ha legalább két workshopon részt vennétekés jöttök a szombati buliba, minden választott workshop árából 20 % kedvezményt biztosítunk november 13-ig történő jelentkezés és befizetés esetén.

 

A szombati salsa party ára: 1000 Ft a fesztivál részvevői számára. (A full pass, vagyis a teljes részvételi díj tartalmazza a party belépőt is.)

A pénteki buli a fesztivál részvevői számára ingyenes.

 

Szállással kapcsolatban is számíthattok a segítségünkre, további info erről hamarosan!

 

ONLINE jelentkezés ITT!

 

TOP