12 újévi fogadalom, amiben a tánc is segítségedre lesz!

TE MIT FOGADTÁL MEG SZILVESZTERKOR? 


Vannak olyan fogadalmak, amelyek megtartásában a slasa és iskolánk is segíthet neked. Ha megfelelően építed be az életedbe, bizony a tánc több, mint elsőre gondolnád.


Lássuk ezeket most sorra!

Salsa Fuerte Tánciskola fényképe.

 

SF Summer Hits 2017

Köszönjük a sok, összesen  80 zenei ajánlatot melyet 2 hét alatt gyűjtöttetek össze facebookos felhívásunkra.  
Íme a Salsa Fuerte közösség 2017-es nyári zenei válogatása 2 részben party és sensual summer hits


A virtuális albumunk vegyes stílus kavalkádot kínál a populárisabb irányzatoktól a klasszikusabb salsáig a nyári bulik  szellemében. Hallgassátok, táncoljatok rá a forró nyári napok utolsó szikrájáig!. Mentsétek el, mert biztos jó szolgálatot tesz majd az őszi bulikon, szép emlékeket idéz majd a zordabb téli napokon is. ;) Ajánljuk mindenkinek, főként azon táncosainknak, aki úgy érzi hiányos zenei repertoárja, vagy szimplán szeretnének jó kis zenei gyűjteményt a latin-kubai világból.

Rumba és Afro válogatás - Diákjaink zenei válogatása IV.

A zenei válogatás felhívásunk  IV. fordulóján diákjainkat arra kértük, osszák meg velünk kedvenc rumba és afro számaikat. Melyből összeállítottunk e gy listát számotokra. 
Kattints a "Tovább a listára" feliratra :)  és hallgasd meg a számokat! 

MapDance applikációra költöznek főbb rendezvényeink

Képtalálat a következőre: „mobil ap” Jól jönne egy app, amin mobilon keresztül is kényelmesen válogathatsz a táncos rendezvények között?  Mi megtaláltuk neked!
Sőt fel is költöztünk rá :) 

Miért fontos: bemelegítés, ráhangolódás, levezetés?

 Vajon tudják-e a táncosok milyen célt szolgál a bemelegítés? És Te? Te tudod? Járjuk körbe a témát most egy kicsit részletesebben!

Timba válogatás - Diákjaink zenei válogatása II.

A zenei válogatás felhívásunk  II. fordulóján diákjainkat arra kértük, osszák meg velünk kedvenc timba számaikat. Sokan éltek a lehetőséggel.
Kattints a "Tovább a listára" feliratra :)  és hallgasd meg a számokat! 

Salsa válogatás - Diákjaink zenei válogatása I.

A zenei válogatás felhívásunk  I. fordulóján diákjainkat arra kértük, osszák meg velünk kedvenc salsa számaikat. Sokan éltek a lehetőséggel.
Kattints a "Tovább a listára" feliratra :)  és hallgasd meg a számokat! 
TOP