XV. SALSA CON CORAZON TÁBOR

Szeretettel köszöntünk!

Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra. Iskolánk, a Salsa Fuerte Tánciskola az ország 9 városában foglalkozik a kubai eredetű, látványos, elsöprő lendületű, ugyanakkor könnyen elsajátítható tánc, vagyis a salsa oktatásával, népszerűsítésével immár 10 éve. Nagyon fontos számunkra, hogy mindezt az autentikus kereteken belül tegyük, ezért vezető tanáraink a legkiválóbb kubai tanárokkal dolgoztak, dolgoznak együtt. De a táncos képzettség nem minden, nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy tanítványaink számára könnyen érthető, bárki számára elsajátítható formában adjuk át a tudást. Igazán érdekes, hogy a helyes technika, az autentikus stílus sokkal látványosabbá, egyszerűbbé és élvezhetőbbé teszi ezt az elementáris erejű táncot. Büszkék vagyunk rá, hogy nemcsak a táncos előképzettséggel, jó ritmusérzékkel, mozgáskoordinációval rendelkező tanítványaink tanulják meg rövid idő alatt a kubai salsát, hanem néhány hónap alatt - heti egy táncórán való részvételt követően -, bárki látványos eredményre juthat. Ráadásul óráink kiváló közösségi élményt is jelentenek, értékes barátságok, ismeretségek köttetnek, sőt sokan még párjukat is salsa órán találják meg.


logo

A képzések azonban korántsem érnek véget a heti rendszerességű órákkal:

 • Szinte minden városunkban tartunk gyakorló órákat, bulikat, salsa partykat,
 • Évente több workshopot tartunk, ahol az órai anyagon túlmenően számos újdonságot tanulhatsz,
 • Az év egyik fénypontja nyári táborunk, ahol egy hét felhőtlen szórakozás mellett rengeteg hasznos, új dolgot tanulhatsz, többek között kubai sztártanárjainktól,
 • A kubai salsa számos kubai táncstílust ötvöz, ezeket tematikus órák keretében sajátíthatod el.

 

Amit fontos, hogy tudj a tanfolyamainkról és óráinkról

Az új kezdő tanfolyamokat indítunk minden év februárjában és szeptemberében. Az új kezdőtanfolyamokhoz kezdés (bemutató óra) után még 2 hétig lehet csatlakozni (vagy akár felzárkózással is megoldható a becsatlakozás a későbbiekben). Aktuális új kezdő tanfolyamainkért  >>>KATTINTS IDE<<<

Az órák 9 városban elérhetőek, aktuális városainkért és jelenleg zajló tanfolyamainkért >>> KATTINTS IDE<<<


Jegyeink és bérleteink:

Áraink kedvezőek az ár-érték arányt tekintve, azaz amit ezért az összegért kapsz, nincs nálunk kedvezőbb az egész országban!
Nálunk nem kell egy egész tanfolyamot kifizetni előre, választhatsz:

 • napijegy vagy
 • 4 alkalmas bérlet között. 

Napijegyünk ára 1500 Ft, mely 1 alkalomra szól, és az óra megkezdése előtti regisztrációnál váltható meg. 
4 alkalmas bérletünk 4800 Ft, mely 4 alkalomra szól, 5 hétig érvényes, így szükség esetén hiányozhatsz is egy alkalommal, és mégsem vesztesz alkamat.

Egy bérlettel több órára is járhatsz: 

 • Ha az egyik városunkban van érvényes bérleted, akkor ingyen járhatsz a másik városba is órákra azon a héten.
 • Meglévő középhaladós vagy haladós bérleteddel alacsonyabb szintű tanfolyamunkon ingyen részt vehetsz (érvényesített bérleteddel) a saját óráid mellett. meg.: Magasabb szintre nem lehet járni alacsonyabb szintű bérlettel.

Rendszeres akciónk: 

 • Új tanfolyam indulásakor új kezdős diákok részére: 
  Bérletár zuhanás új diákjaink számára: Az ingyenes bemutató óráinkon megvásárolt kezdős bérletek kedvező áron megvásárolhatóak az új kezdő csoportba érkező  diákjaink számára, így 2016 szeptemberében 4800 Ft helyett, most csak 4000 Ft-ért vásárolhatóak meg a bemutató napján a bérletüket!  
 • Új tanfolyam indulásakor már nálunk táncoló diákjaink részére: 
  Ajándék kupon már meglévő diákjainknak: Ha hozol magaddal 1 új kezdős diákot bemutató óránkra, vagy az azt követő 2 órára, aki bérletet vásárol, és megnevez téged, ajándékba kapsz tőlünk egy 1500 forint értékű kupont. A kupont felhasználhatod a Salsa Fuerte Tánciskola bármelyik csoportjában (szintednek megfelelően). Az akció a kezdő csoportok indulásától  három hétig érvényes, a kezdős diákok toborzásához köthető, a bemutató órára ill. további két alkalommal él - amíg csatlakozni lehet. A kupon nem váltható készpénzre és nem számítható bele a bérlet árába!

Az óráinkról:

Egy alkalom 80 perces.
Az órákat pontosan, a meghirdetett időben kezdjük, így kérjük érkezz pár perccel korábban, hogy kényelmesen felkészülhess az órakezdésre, és ne maradj le semmiről! 
Ha bérletet szeretnél vásárolni, kérjük érkezz 15-20 perccel az órakezdés előtt, hogy mindig pontosan tudjunk kezdeni!

Kohatár és korosztályok:
Felső korhatár nincs, alsó korhatár 14 év.

Magánórák:
Megbeszélés kérdése, jelezd oktatódnak, asszisztensednek, vagy írj e-mailt nekünk!  

Tanagyagok, segítségek, gyakorlás: 

 • Amennyiben elkezded tanfolyamunkat, több héten keresztül extra segítséget is kapsz tőlünk a gyakorláshoz: a kezdő 1 szint anyagát lépésenként lebontva elküldjük neked e-mailben, hogy még jobban rögzíthesd a hallottakat.
 • Weboldalunkon  video fájlokat találsz, ahol meg is nézheted az egyes lépéskombinációkat, figurákat! További videókat keresd és hivatalos YouTube csatornánkon!  
 • Az aktuális heti tananyagokat a helyi csoportok által üzemeltetett közösségi facebook oldalon az aszsinsztensek közzéteszik, így ha lemaradtál egy óráról, az anyagot megtekintheted. 
 • A helyi közösségek mindig közzé teszik a gyakorlási lehetőségeket és helyi bulikat a facebookos csoportokban. 

Öltözet:
Javasoljuk a kényelmes ruhákat, kényelmes cipőt. Lehet utcai öltözet is.
A tornatermekben ÁNTSZ előírás a váltócipő használata, ezért kérünk, hogy hozz magaddal váltócipőt! Utcai cipőben nem lehet a termeinket használni.
Javasoljuk a gumitalpú sportcipőt, magassarkú cipőben csak gumi sarokvédő használata esetén van lehetőség táncolni, mert a parkettát, padlót védeni kell!
Férfi tanítványainkat kérjük kerüljék az atléta /ujjatlan felső viselését óráinkon.

Várunk szeretettel!  

TOP