13. SALSA CON CORAZÓN NYÁRI TÁBOR, BALATONFÖLDVÁR, JÚLIUS 23-29.

12. Születésnapi workshop 2017. május 13-14. Bp

A születésnapi workshopunk 2017. május 13-14-én szombat vasárnapi napokon rendezzük meg Budapesten.

Az órák helyszíne: Budapest, Hernád u. 42, 1078. Baross Gábor Általános Iskola
ÓRAREND: Születésnapi Workhop órarend 05.13-14. Jelentkezés

1) Regisztrálj az online felületünkön itt >>


2.) Fizesd be a részvételi díjat a rendszeres heti óráidon az asszisztenseinknél (8000Ft/fő)
3.) Figyeld az órarendet,  Csatlakozz a facebook eseményhez, és a folyamatosan bővülő résztvevői körhöz!  
Ismerkedjetek, szervezzétek meg meg az utazást, szerezzetek már előre barátokat az ország többi pontjáról! ;) 

 Esemény: 

Szállásra van szükséged? 

Akinek szállásra van szüksége a szallas@salsafuerte.hu email címen jelezheti.
Szokásosan 4 ágyas mosdós szobák állnak rendelkezésre 2500 Ft/fő/éj áron a Flandria Hotelben.

Salsa Fuerte Tánciskola fényképe.Salsa Fuerte Tánciskola fényképe.Salsa Fuerte Tánciskola fényképe.

>>Íme egy kis invitálás Mariannetól a workshopunk kubai oktatójától.<<

Kedveld facebook oldalunk, és kövesd híreinket itt! 


WS GY.I.K.

 1. Mi az a workshop?
  A workshop egy továbbképzés adott témában - esetünkben kubai és latin táncok területén.
 2. Mikor vannak ws-ek? 
  • Állandó workshopjaink  minden évben  kétszer, ősszel (november) és tavasszal (április vége, május eleje) kerülnek megrendezésre. Tavaszi workshopunk a születésnapi rendezvényünk, őszi workshopunk 2015 óta fesztivállá bővülve Savaria Salsa Fesztivál néven kerül megrendezésre. pl a legutóbbi: II. Savaria Salsa Fesztivál – Szombathely, 11. 25-27.
  • Speciális stílus workshopjaink, és intenzív tanfolyamaink valamint tánc hétvégéink nem kötöttek időponthoz és rendszerességhez, az évben többször előfordulnak.
  • Nyári időszakban a workshopok nyári órák valamint a nyári táborunk hétvégéjébe vannak beépítve.Ez utóbbi minden évben a Balaton partján kerül megrendezésre, melyen hétvégi jeggyel ws jelleggel vehetnek részt azok az érdeklődők, akik nem tudnak teljes hétre érkezni. 
 3. Mivel több ez mint a normál tanfolyami órák?
  • Intenzívebb mert 2 napig táncolsz és buliban is kamatoztathatod a megszerzett tudást.
  • Nem  csak egy városból, hanem az ország számos pontjáról, sőt sokszor külföldről is érkeznek hozzánk diákok 1-1 ilyen alkalommal.
  • Színes stílus és technikai kínálat - Mi is szeretnénk megadni a lehetőségét a specifikusabb ismeretek elsajátításához, és a tánc tudás elmélyítéséhez. Éppen ezért  kubai salsa - afro-kubai tánc stílusok és karibi táncok színes egyvelegét kínáljuk 1-1 ilyen továbbképzésen, minden szinten a kezdőtől a haladóig.
  • A workshopok tananyaga körülbelül 1-2 havi salsa tananyaggal ér fel és jellemzően olyan tartalmat, stílust és technikákat tanulhatsz meg itt, melyekre óráinkon nem nyílik lehetőség.
  • Neves kubai oktatóktól is tanulhatsz! Bizony ilyenkor lehetőséged vab 
 4. Miért jó egy-egy ilyen workshopon részt venni? 
  Mindenki szeretne jobb és ügyesebb lenni. Vannak diákok – és reméljük te is közéjük tartozol – akik még ügyesebbek akarnak lenni, és még többre vágynak, szélesítenék és mélyítenék tudásuk stílus és technikai ismeretekkel. Ezt mi a workshopokkal tudunk támogatni. A változatos technikákra és stílusokra,  az apró trükkökre igen kevés idő jut a heti rendszerességű órákon, hisz ezek kisebb-nagyobb mértékben kötöttebb tananyaggal, tematikával bírnak. Így ws-eken csupa speciális ismeretanyagot hozunk a megfelelő szintek felé tolmácsolva... mindenki megtalálja azt ami még a saját tudásszintjébe beépíthető és mégis kuriózum számára!
 5. Miket tanulhatsz egy ws-en?
  Az biztos, hogy Izgalmas kihívások és hihetetlen fejlődés vár egy-egy ws-en...és  persze buli is :D  ;)
  • Kezdő szinten általában újabb salsa technikákkal, figurákkal és sorokkal gazdagodhatsz, ezek mellett a bachata alapjaival és figurákkal, a merengue alapjaival és egy remek merengue koreográfiával ismerkedhetsz meg plusz ha bírod szusszal, részt vehetsz a fakultatív órákon! 
  • Középhaladóknak és haladóknak a salsa sorok mellett timba, rumba, son órák mélyítik ilyen irányú technikai és stílus fejlődésüket. 
  • Fakultatív óráink keretében változatos kínálatot szoktunk biztosítani, így általában minden szintnek lehetősége van férfi és női stílus és ezek mellett 1-2 további órát válogatunk be a reggeaton, orishas, testkifejezés, izoláció  órákból. Az órák minden ws-e más-más jelleggel kerülnek összeállításra. 
   Szintén fakultatív illetve ritka esetekben szinthez kötötten  már 2015 óta rueda klub keretében speciális és szórakoztató párváltós rueda figurás órákat is tartunk - ezekre párban lehet csak érkezni. 
 6. Hogyan kell jelentkezni a ws-ekre? 
  1. Mindig online űrlap formájában  - melynek elérhetőségét (linkjét) az aktuális eseményben közzéteszünk.
  2. A részvételi díjat a rendszeres órák egyikén lehet befizetni a regisztrációban az asszisztenseknél. Egyedi esetekben  - megbeszélés szerint -  átutalással, vagy a ws-en történő befizetés is megoldható.
    
 7. Tartalmaz-e a szállás díját a ws? 
  Nem, a worksop díja nem tartalmazza a szállás díját.
  Minden ws alkalmával szervezünk szálláslehetőséget a más városból érkező diákjaink számára. Ezt az aktuális ws-el kapcsolatban közzétesszük, a szállást így az akinek szüksége van  rá tudja jelezni a regisztrációnál vagy levélben, így az igényló a ws díján felül a regisztrációkor ezt is tudja rendezni.  
TOP