XV. SALSA CON CORAZON TÁBOR

II. Savaria Salsa Fesztivál – Jelentkezés

 

Kedves táncosok! 

Elindult a II. Savaria Salsa Fesztivál online regisztrációs időszaka!  Ha tovább kattintasz megtalálod a jelentkezés feltételeit, és  a jelentkezési űrlaphoz vezető utat! ;)

 

Kedves Jelentkező,

Köszönjük, hogy úgy döntöttél részt veszel a Savaria Salsa Fesztiválon.

JELENTKEZÉS:

A rendezvény különböző workshopokból áll, melyet a középhaladó és haladó szintű táncosaink tetszőlegesen válogathatnak össze, kezdő szintű diákjainknak pedig alapcsomagunk vagy full pass csomagunk ajánljuk. Erről bővebben itt olvashatsz >>> II. Savaria Salsa Fesztivál - Részvételi díjak .

Ne feledd november 11-ig kedvezményes áron tudsz Full Pass csomagot váltani!

A jelentkezés alapértelmezésben a teljes hétvégére vonatkozik (full pass), amelynek ára 8000 Ft.- . Kérjük, akkor is jelentkezz be, ha nem ezt az opciót választod! Ez esetben e-mailben jelezd, hogy mely workshopokon szeretnél részt venni, ezt visszaigazoló emailre válaszolva tedd meg! Ha nem kapod meg a jelentkezésedet követő néhány percen belül a visszaigazoló emailt, akkor írj nekünk az info@salsafuerte.hu címre! 

A jelentkezést követően kérjük a kalkulált összeget fizesd be asszisztenseinknél a heti rendszerességű óráink bármelyikén - kérjük a pontos összeget jelezd az asszisztensek felé a befizetéskor.
A jelentkezés csak a befizetéssel együtt érvényes.    

  

SZÁLLÁS

Esetleges szállásigényedet és ezzel kapcsolatos kérdéseidet a szallas@salsafuerte.hu címen jelezheted.

 

Várunk szeretettel!

Salsa Fuerte Tánciskola


Kapcsolódó cikkek:

II. Savaria Salsa Fesztivál - Szállás

II. Savaria Salsa Fesztivál – Jelentkezés

II. Savaria Salsa Fesztivál – Program

II. Savaria Salsa Fesztivál – Szombathely, 11. 25-27.

TOP