XV. SALSA CON CORAZON TÁBOR

Hétvégi (p-szo) és hosszú hétvége (cs-szo) csomagok nyáritáborunkban

Kedves érdeklődők! 
Szeretnél táborozni, de nem tudsz teljes hétre érkezni? Akkor számodra is van két remek ajánlatunk. Nyári táborunkban, ahogy az előző években már megszokhattátok, lehetőséget boztosítunk rövidebb időtartamú részvételre is, a tovább gomb mögött megtalálod a hosszú hétvégére (3 nap, 2 éjszaka) és a hétvégére (2 nap, 1 éjszaka) ajánlott csomagjainkat.

HÉTVÉGI CSOMAGUNK 07.28-30.

Hétvégi  07.28-30. csomagunk az alábbiakat tartalmazza: 
A pénteki és a szombati táncórák és esti partykat, félpanziós ellátást (pénteken vacsora, szombat reggeli+vacsora, vasárnap reggeli), és  a szálloda szolgáltatásait (saját strand, ingyenes parkoló, konditerem, sószoba, grillező, trambulin, csocsó, biliárd). A szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, de a táncórákon már reggeltől részt vehetsz!

Az elhelyezés standard szobákban történik. A szobák leírása: Standard apartmanok: 2 ill. 3 szobás apartmanok, 3-6 fő részére alkalmas. Apartmanonként egy hűtőszekrény, 1 fürdőszoba és egy közös előtér. Minden szobában tv. Baráti társaságoknak, vagy 2 párnak, családoknak ajánljuk! Hétvégi ajánlatunk 07.28-30. részvételi díja:
Standard szobában: 29.900,- Ft/fő

Ez a link az online űrlapunkra visz, ahol jelentkezhetsz is – az űrlap kitöltésével a hétvégére:

Hétvégére jelentkeznék (07.28-30.)

A kitöltést követően visszaigazoló e-mailt fogsz kani.
Kérdésed lenne? Írj az info@salsafuerte.hu címünkre. 


HOSSZÚ HÉTVE CSOMAGUNK 07.27-30.

Hosszú hétvége 07.27-30. csomagunk az alábbiakat tartalmazza: 
Csütörtök, péntek és szombati táncórákat és esti partykat, félpanziós ellátást (csütörtökön vacsora, pénteken reggeli+vacsora, szombat reggeli+vacsora, vasárnap reggeli), és a szálloda szolgáltatásait (saját strand, ingyenes parkoló, konditerem, sószoba, grillező, trambulin, csocsó, biliárd).

A szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, de a táncórákon már reggeltől részt vehetsz! Az elhelyezés standard szobákban történik. A szobák leírása:
Standard apartmanok: 2 ill. 3 szobás apartmanok, 3-6 fő részére alkalmas. Apartmanonként egy hűtőszekrény, 1 fürdőszoba és egy közös előtér. Minden szobában tv. Baráti társaságoknak, vagy 2 párnak, családoknak ajánljuk! Hosszú hétvége 07.27-30. részvételi díja:
Standard szobában: 39.900,- Ft/fő

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 420,- Ft/fő/éj (18 év felett)
Gyermekkedvezmény: 0-2 éves korig ingyenes, 2-6 év között: 50 %, 6-12 év között: 30 % FONTOS!
A jelentkezés feltétele a regisztráció + a befizetés, vagyis a helyedet csak akkor tudjuk tartani, ha mindkettő megtörtént! Befizetésre készpénzben van lehetőség az oktatási helyszíneinken, az órák alkalmával, ill. ha nem jársz hozzánk, átutalással. A lefoglalt helyeket fixnek tekintjük. A befizetett összeget nem fizetjük vissza, azaz lemondás nem lehetséges, mivel a szálloda felénk is kötbérez. (ez vonatkozik arra is, hogy teljes hetes csomagot nem lehet hétvégire módosítani). Köszönjük a megértést.

Ez a link az online űrlapunkra visz, ahol jelentkezhetsz is – az űrlap kitöltésével a hosszú hétvégére:

Hosszú hétvégére jelentkeznék (07.27-30.)

A kitöltést követően visszaigazoló e-mailt fogsz kani.
Kérdésed lenne? Írj az info@salsafuerte.hu címünkre. 


Teljes hétre jönnél? Olvasd el az ide vonatkozó részleteket az alábbi oldalon:

XII. Salsa Con Corazón nyári tábor, 2017.07.24-30, Balatonföldvár 

TOP