XV. SALSA CON CORAZON TÁBOR

Törekedtünk arra, hogy kellőképpen tartalmas, hasznos órákkal töltsük meg ezt a hétvégét, ugyanakkor ne legyen túlzottan kimerítő a program. Az órák, workshopok mellett két fergeteges hangulatú bulival is igyekszünk kedveskedni a Szombathelyre érkezőknek. Azt is láthatjátok, hogy a távolabbi városainkból érkezőkre való tekintettel az órák vasárnap már fél 4-kor befejeződnek, hogy mindenki kulturált időpontban hazaérhessen.

A workshopok - a minden szint jelölés kivételével -  középhaladó és haladó diánkjainkra vonatkoznak. Az ezeken az órákon való részvétel olyan előzetes tudást igényel, amelynek kezdő diákjaink még nincsenek birtokában.

Kezdő diákjaink számára külön, speciális órarenddel készülünk, ahogy ez workshopjainkon korábban is lenni szokott. Ennek anyagában salsa órák, merengue, bachata szerepel, de a minden szint számára nyitott órákon is részt vehetnek. pl. reggaeton, afro

A rendezvényen nem szeretnénk kizárni azokat a lelkes táncolni, szórakozni vágyókat, akik még nem ismerik a salsa lépéseit, vagy esetleg egy adott városunkban lemaradtak a szeptemberben induló új kezdő tanfolyamokról, de szívesen csatlakoznának. Az ő figyelmükbe ÚJ KEZDŐ SALSA INTENZÍV tanfolyamunkat ajánljuk. Ennek keretében ők is megtanulhatják a kubai salsa alapjait és a hétvége folyamán látványos kombinációkat is elsajátíthatnak.

És íme az órarend! További info a workshopokról itt és a részvételi díjakról itt!

TOP