SF Videó-meghívó játék a facebookon!

Salsa Fuerte videó-meghívó pályázat

Imádsz táncolni? Vannak ismerőseid, akik még nem táncolnak és szeretnél velük osztozni ebben az élményben? Hívd meg őket!
Szeretnél nyerni is ezzel? Ha van telefonod és tudsz vele videót készíteni, most szuper táncos élményeket nyerhetsz! Ha magadra ismertél, ezt a pályázatot neked találtuk ki!

Tánciskolánk pályázatot hirdet táncosai számára. Várjuk facebookon bejelentkezéseiteket és videóitokat, melyek egy virtuális meghívóként invitálják az új induló kubai salsa kezdő tanfolyamainkra az érdeklődőket!

 

Mit kell tenned, hogy részt vehess a Salsa Fuerete videó-meghívó pályázat nyereményjátékban és a sorsoláson?

Készíts egy rövidebb (fél- maximum két perces) videó-meghívót a Salsa Fuerte tánciskola valamely/vagy általánosan minden induló, új kubai salsa tanfolyamához, és oszd meg azt hivatalos facebook oldalunkon a lenti feltételeknek megfelelően.

Ki vehet részt a videó-meghívó pályázat játékunkon?

Részt vehet minden jelenlegi salsa táncosunk, aki betöltötte a 14. életévét, és valamely csoportunkban táncol az országban.

Technikai feltételek

Reméljük, mondanunk sem kell – de azért megtesszük– kedveld facebook oldalunkat, ha még nem tetted. :)

Mit várunk?

Saját készítésű, eredeti videóval pályázz.

Tipp: A videó lehet egyszerű felvétel hangalámondással, bejelentkezés / riport jelleg, vagy szólhat egy adott történetről is. Lehet humoros, komoly, romantikus, bohókás, modern vagy tradicionális stílusú. Lehet szimpla telefonnal készített, vágatlan felvétel, vagy utólagosan szerkesztett videó. Ezt rád bízzuk.

A cél: hogy meghívd ismerőseid, szeretteid, munkatársaid, vagy azon, számodra ismeretlen embereket, akik kedvet kapnak a videód okán a salsához, a tánchoz!

Hány videóval jelentkezhetsz?

Legalább egy, maximum három pályázati videóval indulhattok, amelyek a lenti feltételeknek megfelelnek! 

Mit tartalmazhat?

Nos ezzel kapcsolatban csak javasolni tudjuk: zenés-táncos (salsa), jókedvű emberek, beszélhetsz a saját élményeidről, hogy szerinted miért kellene másoknak is elkezdeni táncolni.    

Mit KELL tartalmazzon?

Mindenképp ajánld a saját Salsa Fuerte csoportod / városod kezdő kubai salsa tanfolyamát, szerepeljen iskolánk neve benne! 

Mit ne tartalmazzon?

  • Nem prezentációt, azaz képek montázsát és áttűnését várjuk, hanem valódi videókat!
  • Kerüld a termékmegjelenítéseket és a konkurenciákat hirdető látványelemeket, eseményeket, személyeket.
  • Ne legyen kirekesztő és bántó a tartalma - nem pártoljuk az iylen gondolkodást és viselkedést!  Azon videókat melyek nem felelnek meg ezen feltételeknek, az értékelésből kizárjuk.

Hogy juttasd el hozzánk – hogy veszel részt a pályázatban?

Az elkészült videót töltsd fel facebook oldaladra, nyilvános hozzáférés mellett (kicsi földgömb jel a publicitás beállításakor), majd ezt követően látogasd meg facebook oldalunkat és oszd meg az általad saját, oldaladon közzétett videót úgy, hogy megemlíted iskolánkat (lentebb olvasható módon) és taggeled azt (lentebb olvasható módon)
A videó leírásában vagy bejegyzésben linkelheted az általad ajánlott Salsa Fuerte kezdő kubai salsa tanfolyamának eseményét, ezzel segítve az érdeklődőket, hogy valóban rátaláljanak a tanfolyamra.
Fontos, hogy szerepeljen a posztodban a @salsafuertetanc bejegyzés, különben nem tudjuk figyelembe venni a videót a versenyen!  
Facebook oldalunk: http://facebook.com/salsafuertetanc             Fontos tehát, hogy mindenképp használd a facebook bejegyzésben a @salsafuertetanc jelölést!  
Taggelnél minket Facebookon és Instán? Használd az alábbi: #salsafuertetanc, #salsafuerte #salsafuertetanciskola bejegyzések valamelyikét.

A játék időtartama

A pályázat kezdete: 2017. augusztus 22., kedd. E naptól várjuk a megosztott és szabályosan pályázó videó-meghívókat.
A pályázat vége: 2017. szeptember 22., péntek. Eddig várjuk a pályamunkákat.

Értékelés menete

A pályamű megfeleltethető-e a kért feltételeknek mind technika, mind tartalmi szempontból.
A pályázatra beérkező videókat legalább 6 érvényes pályázat után bíráljuk el - ez alatti pályázói létszám alatt a pályázatot ismtétrlten meghordetjük, vagy egyéni döntés alapján és nyereményekkel díjazzuk!
 
A beérkezett és a feltételeknek megfelelő videók között felállítunk egy rangsort, a megosztott videóra érkező reakciók és kedvelések alapján, tehát a közönség döntése alapján születik egy lista.         
Ezzel párhuzamosan az értékelő bizottság tagjai (iskolánk oktatói és asszisztensei) is leadják szavazataikat az általuk legjobbnak ítélt videókra: 1-3 helyezettig adhatnak jelölést.            
Az így kialakult szavazatokat és listákat összevetve születnek meg a végleges helyezések és a három nyertes. A nyertes videó-meghívókat a helyezésnek megfelelően nyereményekkel jutalmazunk.

Értékelési időszak

2017.09.23-2017.10.13. tehát 13-ig lehet gyűjteni a likokat és a közönségértékelést a pályaművekre! 😉 

Eredményhirdetés

Az eredményhirdetésre weboldalunkon, valamint facebook oldalunkon és a helyi közösségek facebook csoportjaiban kerül sor: 2017. október 16-20 között.

Nyeremények


I. helyezett nyereménye:
Egy főre szóló III. Savaria Salsa Fesztivál All pass bérlet 

II. helyezett nyereménye: Egy főre szóló négy alkalmas havi bérlet.

III. helyezett nyereménye: Egy a Salsa Fuerte tánciskola által forgalmazott salsa póló.

A nyeremények átvétele

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, és a számukra is megfelelő módon megtörténik a nyeremény átadása.

 

2017. szeptember 22..

TOP