Új kezdő tanfolyamokat indítunk márciusban országszerte!

Áraink

Kedves Táncosunk! 

Iskolánkban tanóráinkat napi jegy vagy bérlet megváltásával és érvényesítésével látogathatjátok. Áraink az alábbi táblázatban olvashatóak.

ÁRAINK

 Megnevezés

 Alkalom

Érvényesség

Ár

Megjegyzés

havi bérlet 4 5 hét 4800 Ft/fő

 

A bérlet névre szóló, át nem ruházható sorszámozott;
Érvényesítést követően a karszalag viselése kötelező a részvétel alatt

 

 napi jegy 1 adott alkalomra szól 1500 Ft/fő

 

Megváltást követően a karszalag viselése kötelező az órai részvétel alatt.

 

>> Bérlettel kapcsolatos jogosultságok és szabályok <<

Bérlettel kapcsolatos jogosultságok és szabályok

Kedves Táncosok!
FONTOS TUDNIVALÓK A HAVI BÉRLETTEL KAPCSOLATBAN - Kérjük, figyelmesen olvasd végig!
 1. Kinek ajánlott a bérlet váltás: Azon diákjainknak javasoljuk a bérlet használatát, akik minden héten, rendszeresen tudnak órára járni, mert ez esetben lesz számotokra kedvezőbb a bérlet,  mint a napi jegy megváltása. Mi így honoráljuk, hogy rendszeresen és hosszabb időtartamra bizalmat szavazol nekünk: bérlettel alkalmanként 300 Ft-al kedvezményesebben, 1200 Ft/alkalom vehetsz részt óráinkon (mindez napi jeggyel 1500 Ft/fő/alkalom lenne).
 2. A bérlet ára: Jelenleg 4800 Ft /fő az érvényes bérlet árunk (érv. visszavonásig).
 3. A bérlettel lejárható alkalmak száma: jelenleg 4 alkalmas bérletünk vásárolható meg. 
 4. A bérlet felhasználási időtartama: első felhasználástól (vásárlás napja) számított 5 hét. Így 1 alkalommal tudsz hiányozni, ha úgy alakulna (betegség, munka, család, más program ). A bérleten az érvényesség helyén az a dátum kerül feltüntetésre, mely napon még felhasználható a bérleted.
 5. A bérlet felhasználója: A bérlet 1 személy számára váltható ki, névre szóló, másra át nem ruházható, sorszámozott!
 6.  A bérlethez köthető további jogosultságok:
  a.) A bérlet felhasználásával a saját órádon kívül az alsóbb szintek óráin ingyenesen részt vehetsz, ugyan azon a napon, vagy más városban, ugyan azon a héten - de ehhez érvényesíteni kell legalább 1x a bérleted egy héten!
  b.) A bérlet 1 héten 1x kerül érvényesítésre, így ha te 5 napon más-más városokban szeretnél részt venni az óráinkon , akkor csak 1x kell azt érvényesítened.

 7. Vigyázz bérletedre! A bérletet az átadást követően a te tulajdonod. Külön nem dokumentáljuk a személyek és a megvásárolt bérlet sorszámának összetartozását, így ha elhagynád, nem tudjuk érvényesíteni a fent maradt alkalmaid! Vigyázz rá, hogy ne veszíts alkalmat és így anyagilag ne érjen kár!
 8. Bérlet érvényesítése: Kérjük érvényes bérleted minden órára hozd magaddal. Az óra megkezdése előtt 15 perccel annak kezdetéig az asszisztensek mutasd be, hogy azt érvényesíthesse. Ekkor ő az egyik szabad, fel nem használt alkalomra bejegyzi az aznapi dátumot, és feljegyez az óralapon a bérleted számát, jelezvén hogy az órán a bérleteddel jelen voltál.
  Az órai jelenléted ezen felül karszalaggal jelezzük, melyet az érvényesítést követően a csuklódon helyezünk el, kérjük a szalagot óra végeztéig tartsd fent a csuklódon - az oktató és az asszisztens is ez alapján láthatja, hogy érvényesítetted bérleted, vagy napijegyet váltottál.
 9. Otthon felejtett bérlet: Ha érvényes bérleted van, de véletlen otthon felejtetted, jelezd az asszisztensnek, ő felírja a neved az óralapra, és a következő héten lehúzzuk az alkalmat.
 10. Lejárt bérlet: Amennyiben bérlet lejár, az asszisztensek azt már nem fogadják el, így az esetlegesen bent maradt, felhasználatlan alkalmakat elveszíted. A bérlet ekkor visszavonásra kerül, az asszisztens jelzi, hogy lejárt a bérleted, kihúzza az üresen maradt rublikákat!
 11. Bérlet hosszabítási kérés: Előfordulhat az életben olyan eset, amikor önhibádon kívül nem tudsz részt venni az órán, vagy már előre látható, hogy több mint 1 alkalmat vagy kénytelen hiányozni, így a bérletből mindenképp veszítenél alkalmat. Abban az esetben ha előre láthatóan nem tudsz megjelenni, vagy baleset/elhúzódó betegség következtében több hétre lesérültél/lebetegedtél  (kérjük azonnal jelezd, ne a felgyógyulás után), és ha ezek következtében hiányzásod nem fér bele az 1 hiányzási lehetőségbe, még nem veszett el az összes alkalmad ha jelzed nekünk! 

  Ha élnél bérlet hosszabítási kéréssel, írj az info@salsafuerte.hu címre a hiányzást megelőző legalább 1 héttel, bérlet hosszabbítási kérés témában.
  A  levélbe írd bele a neved, a városod, a bérleteden szereplő sorszámot, és lejárati dátumot, hogy hány felhasználatlan alkalmad maradt, valamint a kérés okát: miért nem fogsz tudni menni az órára, miért kéred a hosszabítást. INDOKOLT ESETBEN, és időben történt jelzés esetén ezt elfogadva MAXIMUM 1 alkalmat tudunk még hosszabítani dátum szerűen a bérleteden.
  Baleset/kórház tartós betegség időben történt jelzése esetén egyéni elbírálás és hosszabbítás lehetséges. A hosszabítási döntésről válasz levélben értesítünk, téged, és városod asszisztensét is.

  FIGYELEM! Utólagos jelzést, hiányzás esetén, nem tudjuk elfogadni a hosszabbítási igényt, kérést.

Reméljük ez a kis összefoglaló hasznos információkkal szolgált neked is, és elkerülhetőek ezáltal a félreértések, kellemetlenségek. Szabályaink az elmúlt 12 évben érvényben voltak, és vannak, visszavonásig érvényesek.

Kérdéseddel bátran fordulj hozzánk, tanárainkhoz, asszisztenseinkhez vagy elérhetőségeink bármelyikén.
Email címünk: info@salsafuerte.hu címen,
Telefonszámunk: +36 (70) 427 7211
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/salsafuertetanc/

Rueda etikett - belépés a ruedába

Tánciskolánk főként rueda, azaz körtánc formájában oktatja a salsa figurákat, mely így diákjaink csoportos, és egyéni tánctudását is fejleszt. Nem csak óráinkon, hanem a szórakozó helyeken is sokszor találkozhat a táncos rueda de casino formával. Mielőtt beállnánk egy ruedába, illik meggyőződni pár egyszerű, és egyértelmű tényről, hogy nehogy elrontsuk saját magunk, és mások szórakozását. Ebben a cikkben a rueda etikettel ismerkedhettek meg részletesen.   

Tánc és buli etikett

A cikkben a táncos bulik etikettjére térünk ki részletesen. 

Rueda etikett - rueda vezetés

Ez a cikk kifejezetten a rueda leadereknek, és a vezetés felé kacsintgató diákjainknak szól, mert nem csak a táncosoknak, nektek is tudni illik, mi illik! ;)
TOP