Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

“Az embereknek egymás oltalma ad igazi menedéket”

Az elmúlt néhány hétben nem írtam új bejegyzést. Örömmel tettem volna, de kemény munkával telt ez az időszak, néha már erőm sem maradt billentyűzetet ragadni. Persze a munka alatt jelen esetben nem táncot, táncoktatást értek. Hiszen november elején lelőttek, aztán gyakorlatilag az út szélén is hagytak minket táncoktatókat, hiszen semmiféle engedményt, támogatást, segítséget nem kaptunk. Mivel korábban már 3 hónap kényszerszünetet elszenvedtünk, nyitva pedig nagyrészt holtszezonban lehettünk, mondhatom, hogy az elmúlt egy év komoly bizonytalanságban telt.

Ilyen körülmények között vágtam tehát bele egy komoly kihívásba. Saját tánctermet, közösségi teret álmodtam meg táncosaink számára, akiknek oly sokat köszönhetek. Valóban nem mi döntjük el, hogy a lehetőségek mikor kopogtatnak az ajtónkon. Ez sem a a legideálisabb időszakban jött. Mégis belevágtam, mert hittem benne, hogy valami nagyon jó dolog születik, mindannyiunk örömére.

Szóval ezzel foglalkoztam az elmúlt időszakban, bejegyzések írása helyett. De most nem erről szeretnék írni.

Egyrészt szerettem volna elmondani nektek – aki még nem tudná -, hogy iskolánk sok-sok év keresgélés után olyan otthonra lel, amelyet mindannyian a magatokénak érezhettek majd.

Másrészt, és legfőképpen azért írtam ezt a bejegyzést, mert szerettem volna kifejezni mérhetetlen hálámat a rengeteg támogatásért, amit kaptam az elmúlt időszakban. Mert ez egy nehéz, lélekölő időszak mindannyiunk számára. Az ember könnyen elveszíthetné a reményt. És amikor úgy érezzük, hogy túl nagy a teher, és nem bírunk vele, akkor odalép mellénk valaki, és már nem egyedül visszük. Aztán többek jönnek, és egyre könnyebb. Majd annyi támogatást kapunk, hogy el sem tudod képzelni, hogy nem jársz sikerrel.

Nem tudom szavakba önteni, mit jelent az a rengeteg segítség, amit kaptam – gyakorlatilag az összes városból, ahol tanítok, sőt olyanból is, ahol már nem -, néha olyanoktól is, akiktől erre még csak nem is számítottam. A rengeteg elvégzett munkán kívül, ami nélkül még sehol sem tartanék (csak a bontás és a romeltakarítás 5 hétig tartott), sokkal többet adtatok srácok (és ezalatt lányokat is értek 🙂 )! Hitet és erőt adtatok! Megmutattátok, hogy miért, és kinek is csinálom mindezt. Remélem, hogy legalább a töredékét vissza is adhatom nektek valamilyen formában! Pedig tudom, hogy nem ezért adtátok… KÖSZÖNÖM!!!

(Sajnos a képeken nem szerepel mindenki, aki segített, de ettől még éppoly hálás vagyok nekik!)

POST A COMMENT