Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

Blogírás a kolera idején

Na jó, nem kolera, „csak” korona… De a lényeg, hogy végre az elhatározást tett követi, és elkezdem a cikksorozatot, amit korábban ígértem. Írok egy kicsit részletesebben azokról a dolgokról, amelyekről ugyan órán is szó esik, de esetenként csak érintőlegesen. Tudom, hogy van, akinek ez is túlzás – „én táncolni jöttem, nem érdekel a szöveg” -, de van aki igényli, sőt örömmel venné, ha többet megtudhatna azokról a dolgokról, amelyekkel foglalkozunk.

Magamat ismerve elképzelhető, hogy a sorozat csak egyetlen részből fog állni :), de ha parnerek vagytok, és érzem, hogy érdekelnek az itt boncolgatott témák, akkor az erős ösztönző lesz, hogy rendszeresen blogoljak. Itthoni körülmények közt ez azért sem könnyű, mert az egyébként élvezetes blogírásnak igen durva konkurenciája csodás családom. Mindazonáltal a nagyobb családomnak is szeretnék egy kis szeletet adni magamból, a gondolataimból, mert meggyőződésem, hogy salsás közösségünk tagjai nyitottak az általunk olyannyira kedvelt kubai zene és tánc kicsit mélyebb szintű megismerésére. Különösen koronavírus idején, amikor táncolni meglehetősen kevés lehetőségünk nyílik.

Írni szeretnék a legkülönbözőbb táncos és zenei témákról. Szeretnék megosztani zenéket, videókat. Tanácsokat és iránymutatást is szeretnék adni. De várom az ötleteiteket, kérdéseiteket, hogy miről olvasnátok szívesen! Vigyázzatok Magatokra!

POST A COMMENT